Magnetisme

 


Tijdens de behandeling,  waarbij de straling dwars door kleding en dekens heen gaat,  vraagt menigeen zich wel eens of het de warmtestraling van mijn handen is. Wanneer mijn handen dan aangeraakt worden om dit te controleren bemerken velen tot hun schrik dat ik dan koude handen heb.  Vaak trilt de behandeling nog door.

 

Behandelgebieden van mijn magnetisme zijn o.a.: hoofdpijn, impotentie, gordelroos, ontstekingen, trauma’s verkregen door slag of stoot,  maar ook verschoven wervels tot en met slagaderlijke bloedingen toe.  Hoe erger de kwaal, des te groter is het wonder van de genezing. 

Helaas werkt het niet bij iedereen.  Vooral diabetespatiënten zijn moeilijk te behandelen.  Enkele uitzonderingen daargelaten.  Een teveel aan niet-lichaamseigen stoffen; zoals Insuline belemmerd de gave/kracht.  Je hoeft er in elk geval niet in te geloven.  De wetenschap van het voelen en ervaren is de beste leermeester.  Als je tijdens mijn behandeling de straling voelt,  dan gaat het ook zeker werken.  (Huis)dieren geloven ook niet. Edoch,  zij voelen en reageren ook. 

Een mooi voorbeeld is Delyla ; het paard van Patrick Van de Warenburg uit Brunssum welke ik begin november 2013 in 3 behandelingen van haar longontsteking en – emfyseem kon genezen ondanks haar  medicatie met Prednison…  Hoewel ik vaker dieren als patiënt heb, die ook onder mijn handen genezen, ben ik daar nooit verbaasd over (De client meestal wel)…  Maar hier gebeurde volgens mijn gevoel wel een wonder… De rechtstreeks kosmische kracht ging dwars door de Prednison-medicatie van Dylala heen… Dat was mij bij mijn eigen vrouw Marita, die eveneens wegens longproblemen Prednisolon in haar bloed had niet gelukt… Dit “medicijn” neemt namelijk de levenskracht over zodat de behandeling niet ‘aanslaat’ of gevoeld wordt. Vandaar dat ik er zelf heugelijk verbaasd over was dat ik haar levenskracht (‘Chi’) toch kon aanraken … Zeven jaar later kreeg Delyla een terugval van de longontsteking en is zij door de prednison overleden.

Jammer dat eigenaar Patrick vergeten was mij opnieuw te consulteren. Waarschijnlijk omdat hij destijds aangaf weinig geld te bezitten en ik de behandelingen daarom gratis deed. Dan gebeurt het vaker dat mensen mijn wonderen ‘vergeten’. Daar had ik op mijn 25 ste levensjaar toen ik mij nog wilde bewijzen ook al ervaring mee. Dieren blijven echter altijd dankbaar.

 

Duur en aard van de behandeling;  Gemiddeld 5 minuten per sessie. Aangezien ik als enige ter wereld rechtstreeks kosmische energie gebruik in plaats van aards of dierlijk magnetisme is de duur meestal korter.  Wanneer er gebieden of lichaamsdelen zijn die mijn aandacht langer nodig hebben, blijf ik daar meestal ook ‘hangen’.

 

Bij start van de behandeling wil ik de patiënt wel eens bij de nek aanraken om de voelen hoe gespannen deze is.  Daarna gebruik ik alleen de straling op een afstand van ± 10 cm van het lichaam van de cliënt.

 

Deze ervaart daarbij prikkels van warmte of andere sensaties.Zelfs koude is mogelijk.  Zelden komen flauwtes voor.  Indien dat gebeurt zet ik de cliënt gewoon weer op de behandel kruk en ga verder waar ik gebleven ben.

 

Kosten: € 20,- per behandeling.  Waarbij er meestal hoogstens 3 nodig zijn. Al naar gelang de aard van de kwaal kan er na 3 maanden een vervolg behandeling plaatsvinden.  En in sommige gevallen dient er na een jaar nog een behandeling plaats te vinden.  Mensen die van een uitkering moeten leven krijgen korting.

 

Op mijn 25ste levensjaar (1979)ontdekt door Huub van Ham te Kelpen waar ik destijds met mijn Marita binnen kwam.  Huub was aanvankelijk stellig overtuigd dat ik ‘Jezus’ was vanwege mijn genezingskracht welke volgens hem vele honderdduizenden malen sterker was dan de zijne.  Ik dacht werkelijk dat de man overspannen was toen hij blij als een gek om mij heen sprong en Marita, mijn vrouw, als patiënt totaal negeerde.

Dat ik paranormaal zou zijn heb ik zelf nooit beweerd.  Daar werd ik sinds mijn kinderjaren al mee geconfronteerd.  Persoonlijk vind ik het nogal meevallen.  Soms hoor, zie, ruik, proef, weet ik wel eens wat.  Het (‘helder’) – voelen is,voor zover ik daar bewust van ben,  het meest ontwikkeld om de witte magie van genezingen doeltreffend uit te voeren.

Helderziendheid is een verkeerd woord.  Beperkt weten of troebel zien met hindernissen,  is een betere definitie.  Wanneer ik direct een antwoord geef, is er een grote kans dat het bewaarheid wordt en dus uitkomt.  (Als kind had ik hier al veel ‘last van’.  Altijd kreeg ik achteraf te horen dat ik het schuld was omdat ik het van te voren beschreven had).

Meestal krijg ik de ‘moeilijke gevallen’ d.w.z. mensen of dieren die het hele circuit aan dokters, professoren, gebedsgenezers, homeopaten, acupuncturisten andere magnetiseurs gevolgd hebben, en daar uitbehandeld zijn.  Dan mag ik daar soms of vaker een wondertje verrichten.

Soms werkt een korte behandeling al.  Dit noem ik ‘ pleisters plakken’ ± 6 seconden boven de aangedane plek ‘hangen’ waar de kwaal zich bevind. Een totale strijkbeurt waarbij van boven tot onder alles wordt doorgetrokken duurt hooguit 3 minuten. 

Behandelingen op afstand zijn mogelijk,  al doe ik dat liever niet tijdens een 1e behandeling.  Ik heb nu eenmaal graag ouderwets het 1e contact van aangezicht tot aangezicht.  Maar als het niet anders kan heb ik het liefst een ‘echte’afgedrukte pasfoto die per post naar mij toegezonden kan worden waar de cliënt alleen op staat.  Het liefste een foto die zelfs even op het lichaam gedragen is.

 

Naast mijn werk als genezer kom ik ook bij mensen thuis om geesten die nog niet weten dat ze zijn overleden naar ‘het licht’ te helpen.  Dit zijn dus ‘entiteiten’ en niet te vergelijken met orbs.  Deze laatsten zijn al rond en volmaakt zeg ik wel eens.  Overleden mensen of entiteiten zijn nog lang niet rond, laat staan volmaakt.  Ze mogen zoals ik dat noem; ‘Achteraan sluiten’ als zij tenminste in staat zijn om achter ‘de Heirscharen’ te komen die zich vooraan bij mij verdringen.