Einde of Nieuw Begin

Of de goden gelijk hebben met hun woorden dat mijn taak pas begint wanneer ik ‘dood’ ben, valt nog te bezien. In de vele beloftes die ze mij als ‘Maatschappij’ gedaan hebben zijn er tot nog toe slechts 2 geweest die een klein beetje bewaarheid zijn geworden.

Volgens de Elohim begint mijn taak pas echt na mijn dood. Welnu; dan zullen ze toch eerst verantwoording aan mij af dienen te leggen over hun woorden die door mij in daden veranderd zijn. Ik was door hun spelen met vuur in mijn Aether (Wereld der Geest) volgens het patroon waar ik voor gewaarschuwd had, intussen de wereld aan het vernietigen.

Achteraf begrijp ik wel waarom ze dit wilden. Alleen zag ik dat destijds niet als mijn taak. Dat was juist om de aarde hiervoor te beschermen…  Hun gevleugelde woorden ‘moet je andersom zien’ en ‘bezigheden’ zijn intussen wel door mij begrepen. De Elohim hadden gelijk; deze planeet is inderdaad volkomen verrot.                                                                                                                               

Mijn taak was dus niet het voorkomen van; maar de ellende die ik als reactie voorzag juist laten gebeuren… Al was mijn gedwongen tocht door de hel – om dit ’te laten gebeuren’ – geen pretje om mee te maken. Elders heb ik dit gevecht met mijn demonen; ‘De 7 jarige Zwerftocht tegen Wil en Dank’ genoemd. Hierbij opgemerkt dat deze ‘demonen’ niet mijn persoonlijke goden zijn. Als wel mijn angsten. Al noem ik ‘de Maatschappij’ gekscherend wel eens mijn ‘zwarte pietjes’.

In 1990 vroegen enkele leden van ‘De Maatschappij’ mij om naar een groot wit paard te zoeken. Ongetwijfeld een verwijzing naar het gevleugelde paard van Kalkin. Als kind namen mijn ouders mij mee op een boot met de naam ‘Pegasus’ om de aardse wateren te bevaren. Paard is niet geheel toevallig ook mijn sterrenbeeld.

‘Het Witte Paard’ was tevens de naam van een lunchroom in Heerlen. Wanneer ik daar een kop koffie dronk vertelde ik ‘De Maatschappij’ dat ze naar mij toe konden komen om verantwoording aan mij af te leggen…  Aangezien ik het gevonden had…  Grappen maken kon ik ook. In die tijd had ik net als veel anderen geen P.C. en/of digitaal fototoestel. Dat was pas later in 2012. Dat was het moment dat ik erachter kwam dat “de Maatschappij” niet louter uit ‘onzichtbare stemmen’ bestond maar dat deze mijn persoonlijke Orbs of goden ( Sura’s en Asura’s) waren. Helderziende Ria Ramakers vond het in 1979 al vreemd dat zij niets bij kon zien maar wel gigantische legers Elohim om mij heen had.

Sinds mijn komst is het duidelijk mijn taak is om de mensheid van deze “eeuwigdurende cyclus van het kruis” te verlossen… Dat zal naar verwachting in het jaar van het Paard= 2026 zijn. Mijn zwaard (Asteroïde) uit Pegasus zal de goede zielen van de kwade scheiden. De Goden zijn sinds kort van mening dat het materiaal van dit zwaard uit Betelgeuze (Orion) zal komen. Het zal uiteindelijk weinig uitmaken uit welke richting de plasma-ontlading ‘Vajra’ of ‘het steentje’ komt. Uiteindelijk zal het heelal door implosie terugkeren naar de oorsprong.